13 Nisan 2013 Cumartesi

Damla'nın Doğum Günü Pastası

     Bu haftanın siparişini Albayrak Ailesi'nden aldık. Damla artık 18 yaşına girdi. Siparişi verirken özellikle pembeli morlu çiçekli şeylerden hoşlanmadığını vurguladı. Bizde bunun üzerine Damla'nın nelerden hoşlandığı konusunda küçük bir araştırma yaptık. Motorları sevdiğini keşfettik. Uygun fotograflar bulundu, biraz photoshop derken pastamızın süslemeleri ortaya çıktı. Şeker hamursuz, rulo katlı, meyveli bir pasta sipariş ettikleri için kremalı olarak ve Damla'nın beğenileri doğrultusunda hazırladık pastamızı. Ben kendi ellerimle teslim ettim. Damla'nın pastasını gördüğündeki ilk tepkisi görüntü olarak tam not aldığımızı gösterdi.

    Tat konusunda da yorum yapabilirim çünkü doğum günü partisine bizde davetliydik.:) İlk defa sipariş aldığımız bir pastadan yedik. Biz yaptık diye söylemiyorum, oldukça lezzetli ve hafif bir pastaydı. İlk anda birebir yorum almakta bi hayli heyecanlandırdı bizi ama herşey çok güzeldi, oldukça güzel yorumlar ve tepkiler aldık.

    Bir işten daha alnımızın akıyla çıktık. :)

    Doğum günün kutlu olsun Damlacığım, hayat sana bundan sonra neyin hayalini kuruyor ve nasıl bir hayat yaşamak istiyorsan onları getirsin. Güzel ailenle mutluluğunuz ve neşeniz hiç mi hiç tükenmesin. Nice nice güzel yaşlara.

                                                                                                              Z&S Bake Shop




3 yorum:

  1. KIZLAR VERMİŞ OLDUĞUNUZ EMEK VE LEZZET İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER PASTA Bİ HARİKAYDI BİZLER ÇOK BEĞENDİK ELLERİNİZE SAĞLIK TAMDA DAMLAYI ANLATAN BİR PASTA OLMUŞ...HAFTAYA DA RULO KATLI BİR PASTA DAHA İSTİYORUM HABERİNİZ OLSUN...

    YanıtlaSil
  2. Canlarım benim. Çok güzel olmuş. Çok tebrik ederim. Giderek bu işte uzmanlaştığınızı gösteriyorsunuz. Çok daha güzel şeylerle devam edeceğinizden de hiç şüphem yok.

    YanıtlaSil
  3. Afiyet olsun Tahsine ablacığım, beğenmenize çok sevindik. Bizim için çok keyifliydi, sizin gibi güzel ve neşeli insanlarla zaman geçirmek. Tuncay abinin pastasını da severek hazırlayacağız. :)

    Rahime abla çok teşekkür ederiz, bu süreçte bizi sürekli destekleyip motive eden insanların başında geliyorsun. İyi ki varsın. :)

    YanıtlaSil